Tilbake
Skriv ut

Filmbonanza

Hjertnes kulturhus

Velkommen til FILMBONANZA.

Den kulturelle skolesekken i Sandefjord inviterer alle 10. klassinger til filmdag i Hjertnes kulturhus.

TIRSDAG 12. NOVEMBER

PROGRAM (med forbehold om  endringer)

Kl. 09:30 - 09:54: RUSTNING er en kortfilm som handler om 15 år gamle Jonathan som skal ut på fest. På utsiden er han den selvsikre og populære gutten, men på innsiden frykter han at han ikke er mann nok og gjør alt han kan for å hevde seg. Når festen blir avbrutt av en russebuss full av jenter, og Jonathan blir utfordret til å kline med dem, føler han at han ikke har noe valg. Det som først virker som en tenårings våte drøm blir et mareritt. Se trailer HER

Kl. 10:00 - 10:05: musikkvideo (TBA)

Kl. 10:05 - 11:30: RØVERDATTER- En film av Sofia Haugan. Som liten lekte Sofia og faren sisten og pil-og bue, men også gjem ølflaska og løp fra taxi-regningen. Røverdatter er en ganske annerledes far-datter film om Sofia som forsøker å hjelpe pappaen sin inn på rehab, sånn at de kan ha et forhold igjen. Sofia har arvet sin fars humor og glimt i øyet, men også hans temperament. Nå er hun blitt voksen og håper at hun kan hjelpe sin kriminelle far inn på avrusin. I en til tider absurd, kaotisk og komplisert hverdag er strategien deres en god dose mørk humor. Norsk dokumentar fra 2018.
Se trailer HER

Kl. 11:30 - 11:50: SPISEPAUSE MED NOE Å BITE I! Vi serverer en lett lunsj i foajeen på Hjertnes kulturhus.

Kl. 11:50 - 11:53: musikkvideo (TBA)

Kl. 11:53 - 12:56: NATTA PAPPA HENTA OSS - en film av Steffan Strandberg. Da moren til Steffan døde følte han ingenting. Ikke sorg. Ikke lettelse. Hvordan ble det sånn? Regissør Steffan Strandberg forsøker i denne filmen å forsone seg med barndommen hos en mamma som valgte flaska framfor barna - og om natta som ble avgjørende for ham og lillebroren.I en pandoras boks av fortrengte minner dukker både morsomme høydepunkt, spennende eventyr og såre etterspill opp, og livets mysterium virker uhåndgripelig. Gjennom gamle super 8-filmer, animasjon og nye filmopptak gjenskaper Steffan sommeren han var 11 år, sommeren som forandret alt. Se trailer HER.

Kl. 13:00 - 13:04: musikkvideo (TBA)

Kl. 13:05 - 13:25: kortfilm (TBA)

Kl. 13:25 - 13:30: musikkvideo (TBA)


Det vil bli satt opp busser fra Hjertnes kulturhus til Andebu og Stokke ca 13:35.Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Sandefjord
  • Produsent: Den kulturelle skolesekken i Sandefjord
  • Idé/opplegg: Tine Østby