Tilbake
Skriv ut

Peacetu street art workshop

Et dagskurs med PEACETU vil gi en introduksjon til street art og inkludere studie av metoder og stil. Man vil få muligheten til å lære seg sprayteknikk og prøve seg på free hand og/eller sjablong graffiti, og sammen med kunstneren være med å utsmykke en vegg på skolen eller i nærområdet. Dette er en fin mulighet for skolene til å få en fargerik utsmykning inne eller ute i tillegg til selve kurset.

PEACETU har de siste årene turnert Norge rundt og undervist i street art for barn og unge i grunnskolen og på ulike arrangementer. Han har en imponerende fargesans og operer i ulike former inspirert av street art.

Street art er et verdensomspennende og svært populært kunstnerisk uttrykk. Samtidig er det et nyttig pedagogisk og kunstnerisk verktøy, og PEACETU street art workshop skal vekke ungdoms nysgjerrighet utover det pedagogiske, og gjøre dem i stand til å transformere sin virkelighet med en kunstnerisk bevissthet.

Aktiviteten fordrer samarbeid og kreativitet, og skaper et rom for fellesskap over en ny inspirerende opplevelse, der både gutter og jenter blir like engasjerte. Sammen med PEACETU garanteres en eksplosjon av tropiske farger!

NB! Viktig å ha på klær som tåler å få spraymaling på seg!

Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Sandefjord
  • Kunstnere/grupper: Rodrigo Vitorio Lisboa
  • Produsent: Sandefjord kommune

Om kunstner / utøver / gruppe

PEACETU er kunstnernavnet til den brasilianske street artisten Rodrigo Vitorio Lisboa (1977). Han vokste opp i Salvador (Brasils 3. største by) der han startet å utforske graffitikunsten tidlig på 90-tallet. Rodrigo har en imponerende fargesans og operer i ulike former inspirert av street art og arbeider med både store vegger, skulpturer og lerreter.

Finn ut mer på PEACETU.COM