Tilbake
Skriv ut

Levende tegninger og norske folkeeventyr

Bestillingstilbud

Vi ønsker å spre tegneglede ved å gjøre tegninger til barn og unge bokstavelig talt levende!

Dette realiseres gjennom et dataprogram som vi har laget. Barna får tildelt ark og tegnesaker. Tegningene deres blir skannet inn til dataprogrammet og prosjekteres ut i rommet. Barnas tegninger popper opp inne i et tegnet landskap og levendegjøres med animasjon. Vi har laget en base for et skoglandskap, men det er barna som fyller landskapet med sine særegne tegninger.

Tema for tegneworkshopen er Norske Folkeeventyr. Folkeeventyr har sin egen logikk. Kombinasjonen med folkeeventyr og barns fantasi kan bli veldig spennende.

Vi ønsker å sette i gang fantasien og utvikle samarbeidsevner til barn. Ved å tegne dyr, overnaturlige vesener og trær inn i landskapet, samarbeider barna om å bygge opp et univers fullt av bevegelige, unike tegninger. Målet med prosjektet er å gi en unik tegneopplevelse til barn og unge ved å kombinere teknologi med analoge tegninger.

Tegningene fra hver klasse legges ut fortløpende på denne siden 


Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Vestfold fylkeskommune

Om kunstner / utøver / gruppe

Thor Merlin Lervik jobber med programmering og visuell kunst, blant annet med visuals til konserter i Oslo, Tønsberg og Drammen. Animasjonsfilmer og dataspill. Katarina Caspersen jobber med illustrasjon og scenografi. Hun har jobbet med teaterproduksjoner i Berlin, Oslo og i Arendal. Duoen har hatt flere utstillinger sammen i Berlin og Oslo. Og fått diplom i Visuelt for dataspill. - Thor Merlin Lervik har en bachelor i grafisk design og illustrasjon fra Kunsthøgskolen i Oslo, i tillegg til en bachelor i programmering fra Universitetet i Oslo. - Katarina Caspersen har en bachelor- og mastergrad i grafisk design og illustrasjon fra Kunsthøgskolen i Oslo.