Tilbake
Cirka Teater
Cirka Teater
Cirka Teater
Cirka Teater
Cirka Teater
Cirka Teater
Cirka Teater
Skriv ut

GARAGE

Mekanikk, egg, kreativitet og et verksted du aldri har sett maken til!

Garage er en skitten og humoristisk teaterforestilling for voksne og barn. Handlingen foregår i et mekanisk verkstedsmiljø. Her møter vi hverdagen til to mekanikere i møkkete kjeledresser som lever enkle liv. De er lidenskapelige og nysgjerrige med en sterkt fasinasjon for hvordan alt rundt dem fungerer. De har maskiner og motorer som kan løse utfordringene de støter på i løpet av dagen. I verkstedet bor også ei høne. Den legger et nytt egg hver dag, og er mekanikernes næringskilde. Hva skjer om høna en dag legger flere egg? Og hva om kilden til mat en dag forsvinner?

En fasinerende forestilling som kan inspirere alle oppfinnerspirer!

Med Garage har Cirka Teater ønsket å skape en rå forestilling som gir publikum en annerledes teateropplevelse enn det som ofte blir forbunnet med teater for barn. Gjennom humor og nysgjerrighet for mekanikk og kreativitet inviterer vi til en forestilling hvor poesien ligger i det stygge og uslepne, ikke i det estetisk vakre og rene.

...det ér en historie der, eller det er mange, som vil bli skapt i hver publikummers hode. Er det lille verkstedet et bilde på en jordklode og en sivilisasjon i krise? Hvem er de to stakkarslige mennene som bor på det forlatte verkstedet? Hva har skjedd i forkant? Og ikke minst, hva skjer når den ene høna de har til å brødfø seg tilsynelatende dør...?
Ole Jacob Hoel, Adresseavisen

Om utøvere og produsenter

 • Arrangert av: Vestfold fylkeskommune
 • Produsent: Turnéteatret i Trøndelag og Cirka Teater v/Monica Stendahl Rokne
 • Idé/opplegg: Konsept: Gilles Berger og Espen Dekko
  Regi: Espen Dekko
  Scenografi: Gilles Berger
  Komposisjon: Martin Smidt
  Kostymedesign: Jenny Hilmo Teig
  Koreografikonsulent: Silje Michaela Kvalheim
  Skuespillere: Gilles Berger og Paal Viken Bakke
  Produsent:
  Turnéteatret i Trøndelag og Cirka Teater
  v/Monica Stendahl Rokne

Om kunstner / utøver / gruppe

Cirka Teater ble etablert i 1984 og et en av landets mest erfarne kompanier i det frie feltet. Vi har vår base på Nyhavna i Trondheim, hvor vi har produsert over 40 forestillinger. Cirka Teaters forestillinger varierer i størrelse, fra mindre turnéforestillinger og produksjoner i samarbeid med institusjoner, til store utendørs evenementer. Alle kjennetegnes av et lekent visuelt språk.

Det er mange kunstnere som bidrar til det sceniske uttrykket vårt, og størrelsen på Cirka Teaters team varierer med aktiviteten. I full produksjon kan vi være flere titalls involverte, men den faste kjernen består av Anne Marit Sæther, Gilles Berger, Espen Dekko og Monica Stendahl Rokne.