Tilbake
Lars Åke Andersen
Gyldendal
Gyldendal
Gyldendal
Skriv ut

Jan Tore Noreng - Robofobia

Hva om det viser seg at lærerne dine er roboter? Hva om pappa kidnappes og den eneste som kan redde ham er du? Hva om Oslo mørklegges og terrordroner kommer ned fra himmelen og sprer frykt blant innbyggerne?

Robofobia-serien er spenningslitteratur for mellomtrinnet, spesialdesignet for å skape grøss og leseglede. Det handler om teknologiens farer og muligheter, og hovedpersonen Rikhard møter stadig nye farer sammen med sine venner Tommy og Karen.

Jan Tore Noreng, en av Norges beste formidlere, forteller om og leser fra bøkene sine og presenterer universet og personene i serien.

Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Vestfold fylkeskommune
  • Idé/opplegg: Jan Tore Noreng

Om kunstner / utøver / gruppe

Jan Tore Noreng er født i 1968. Han er utdannet lærer og forfatter. Bor på Senja i Troms.

Debuterte i 2011 med "Dødens skole" som ble nominert til Arks barnebokpris samme år. "Drømmejegeren" kom i 2013. 2014 ble det store grøsseråret, med både "Skyggefødt" og "Sluket".

I 2015 kom "#alfahann" som vant Uprisen året etter som beste ungdomsroman. I 2017 kom både en relansert "Dødens skole" og barneboka "Ukjent fare" (superfinalist til Bokslukerprisen), nå som de to første bøkene i Robofobia-serien. I 2018 kommer den tredje boka i serien "O.N.D".