Tilbake
Pixabay
Drivhuset
Drivhuset
Skriv ut

TING-KLANG

TING-KLANG

Er det lyd i alle slags ting? TING-KLANG byr på masse rare saker laget av metall, keramikk, plast og tre. Bli med å oppdage hvordan man kan lage spennende lyd på mange forskjellige ting. Og hvordan kan lydene settes sammen til musikk? Det er gøy å få spille mange rare lyder, og særlig når man samarbeider om hvordan musikken skal bli - vi komponerer musikken i fellesskap!

Musikerne har trålet loppemarkeder og bruktbutikker og valgt alle slags dingser som har fine eller overraskende lyder. Finner man noe som sier pling, gong, ritsj, bang eller plopp? Kan det slås med pinner eller strykes med en bue? Johanne og Jon Halvor tar elevene med på utforskingen av lyder og bygger opp mønstre og rekkefølger som gjør det hele til spennende musikk. Opptak av dagens nye musikkstykker legges ut på Drivhusets nettsted.

Se link til Drivhusets nettside her: http://drivhuset.org/ting

Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Sandefjord
  • Kunstnere/grupper: Drivhuset

Om kunstner / utøver / gruppe

Johanne Byhring -  Slagverker med utdannelse fra Norges musikkhøgskole og fast medlem i perkusjonstrioen Pinquins.

Jon Halvor Bjørnseth har komponert musikk for band, teater, dans og multimedia i mange år, og er  en erfaren musikkverkstedsleder som står bak Drivhuset - stiftelsen for musikalsk verkstedsarbeid.