sandefjord

Ønskedrøm


Den vanlige verden er ikke nødvendigvis kjedelig, den er bare veldig, veldig vanlig. Men, når vi drømmer - våkne eller sovende - kan det være rart, spennende, fantastisk og skummelt, men absolutt ikke vanlig.

Utøverne får drømmer og ønsker fra publikum i begynnelsen av forestillingen som blir utgangspunkt for korte og lange improviserte historier og situasjoner. Målet er at alle ønskedrømmene skal bli fantastiske! En publikummer får ansvaret for å lydlegge hver scene med en tilfeldig sang fra vår sampler.

Gjennom å gi liv til barnas drømmer og ta ethvert ønske på alvor med stort engasjement, ønsker vi å inspirere til at publikum selv kan se mulighetene og gleden ønskedrømmene våre gir.

 

Om kunstner / utøver / gruppe

Det Andre Teatret ligger på Lilleborg i Oslo, og åpnet dørene i september 2011, som Norges første og eneste teater med fokus på improvisasjon.

I løpet av året viser vi forestillinger og holder kurs for både voksne og barn. Vi viser internasjonale og norske gjestespill, og tilbyr kurs og workshoper både på og utenfor teatret. Teatret har en stor gruppe frivillige som hjelper til med å holde stedet i drift gjennom å stå i billettluka, vaske, rydde og rigge m.m. Vi har en liten, men fantastisk stab som sammen med ensemblet utgjør ryggraden i teatret. Til enkelte prosjekter og forestillinger er vi heldige å motta støtte, noe som bidrar til at vi kan tilby et variert og fyldig program gjennom hele året.
Medvirkende

    Stian Gulli (Skuespiller)
    Ingvild Haugstad Gundersen (Skuespiller)
    Mikkel Jensen Niva (Skuespiller)
    Nils Petter Mørland (Regi/Instruksjon)
    Cathrine Shermann (Kostyme)
    Henrik Stoltz Vernegg (Lysdesign)

 

Ønskedrøm

Ønskedrøm

To syke søstre

To syke søstre

Foto: Lars Opstad